Організація свят та весілля в Криму (#39816)


Ми - агентство подій і свят «Лавка чудес», пропонуємо повний спектр послуг у сфері шоу бізнесу.
«Лавка чудес» надає повний цикл послуг з організації корпоративних програм, конференцій, семінарів, фестивалів і концертів.
У нас є великий позитивний досвід в організації й проведенні весіль, організації й проведенні приватних свят, а також дитячих розваг, дитячих днів народжень і відпочинку на природі.
«Лавка чудес» - це агентство повного циклу в організації заходів і свят будь-якого рівня складності. Ми не є посередниками, а надаємо всі послуги з організації свят на власній матеріально-технічній базі.

Україна, м. Севастополь
вул. Леніна 13, офіс 16
+38 (067) 22 32 555
www.lavka-chudes.com.ua
E-mail: [email protected]


Дизайн-відділ агентства займається оформленням свята кулями, декоруванням заходу квітами й тканинами. Ми маємо великий досвід в оформленні повітряними кулями весіль, ювілеїв, конференцій, дитячих днів народження. Оформлення повітряними кулями й тканинами проводиться нами в Ялті, Севастополі, Гурзуфі, Балаклаві, Партените, Алушті, Судаку, Форосі, Алупці й по всьому Криму.

Наш event-відділ допоможе підібрати таку програму заходу, що максимально відповідає Вашим побажанням до організації свята, організації весілля або ювілею.
Програма заходу включає:
- добір і бронювання площадки в Криму;
- трансфер, зустріч і розміщення гостей й учасників;
- індивідуальний творчий і технічний сценарій свята;
- професійний звук і світло на заході;
- єдине дизайнерське оформлення площадки свята кулями або тканинами;
- кейтеринг на заході;
- підбор професійних ведучих;
- booking (бронювання) артистів самих різних жанрів, вітчизняних і закордонних зірок;
- фото- і відеозйомка заходу;
- феєрверк, водний салют, fire-show й інші спецефекти;
- підготовка рекламної кампанії в рамках заходу.
Ми дружимо з більшістю продюсерських агентств в Україні й Росії. У нас багаторічний досвід співробітництва з більшістю зірок вітчизняної й закордонної естради. Замовляючи в нас організацію й проведення корпоративного свята, організацію весілля або ювілею - Ви можете бути впевнені в тому, що ми запропонуємо кращі ціни на виступ артистів, професійних ведучих, клоунів, фокусників, танцювальних ансамблів, вокальних ансамблів.

Відділ кейтеринга агентства подій і свят «Лавка чудес» пропонує організацію банкета на корпоративному святі, весіллі в будь-якому зручному для Вас форматі. Виїзний кейтеринг у найкрасивіших місцях Криму і ЮБК. Фуршет на природі, ресторан виїзного обслуговування, барбекю, коктейль-фуршет на виїзній реєстрації шлюбу, банкет у моря - власні кухарі й офіціанти, і кращі кейтерье Криму дозволять реалізувати будь-яку Вашу ідею по організації свята.
У нас своя технічна база кейтеринга. Меблі для кейтеринга, посуд для виїзного обслуговування, харчове встаткування від кращих світових брендів. Все це дозволяє забезпечити незабутній кейтеринг при організації корпоративних свят, весіль, ювілеїв, дитячих днів народження в Ялті, на ЮБК, у Севстополі, Алушті, Балаклаві, Форосі, Алупці, Євпаторії, Судаку, Керчі, Гурзуфі, Партените й по всьому Криму.

У відділі піротехніки й феєрверків ми зібрали кращих фахівців-піротехніків з усією України. Ми маємо всі необхідні дозволи для проведення феєрверків. У своїй роботі ми використаємо висотні заряди виробництва провідних китайських й європейських виробників, салютні батареї з унікальними ефектами, сценічну піротехніку різних цінових категорій, і всі-всі-все для організації унікальних феєрверків. Салют на весілля або феєрверк на корпоратив, спеціальний сценарій салюту на дитячий день народження, ексклюзивний водний феєрверк – замовляючи проведення феєрверка в «Лавці чудес» Ви можете бути впевнені, що отримаєте справжнє піротехнічне шоу.

Для вирішення задач по організації й проведенню корпоративних свят, організації весілля, дитячого дня народження, ювілею або приватної вечірки в нас є технічна база світловий, звуковий і мультимедійної апаратури. Професійне світло й звук на корпоративах, концертах, весіллях у Криму (а зокрема в Ялті, Алушті, Алупці, Гурзуфі, Партеніті, Симеїзі, Кореїзі, Форосі, на ЮБК, а також у Массандрі, Євпаторії й Феодосії, у Керчі й Коктебелі) стає можливим не тільки завдяки роботі наших фахівців, але й завдяки тому, що ми маємо багаторічний досвід співробітництва із кращими підприємствами в галузі професійної звукової й світлової апаратур. У такий спосіб ми можемо забезпечити технічну підтримку будь-якого рівня при організації корпоративного свята, організації концертів і фестивалів, організації політичних заходів.

Ми активно працюємо по програмі «Персональний менеджер», у такий спосіб будь-який клієнт агентства подій і свят «Лавка чудес» одержує людину, що може відповісти на будь-які питання, пов'язані з послугами з організації свят, організації корпоративних заходів, організації й проведенню весіль, ювілеїв, дитячих днів народження в Севстополі, Ялті, Алушті, Гурзуфі, Партените, Алупці, Форосі, Євпаторії й Керчі, Коктебеле й Феодосії й по всьому Криму.

Україна, м. Севастополь
вул. Леніна 13, офіс 16
+38 (067) 22 32 555
www.lavka-chudes.com.ua
E-mail: [email protected]

Нам приємно, що завдяки нам і нашим комерційним партнерам, люди одержують цікаві й ексклюзивні заходи які мають свою стилістику, атмосферу й незабутній настрій.




ВНИМАНИЕ!
Данное объявление скорее всего недействительно. Срок его действия истек 06.10.2013
Контактная информация:
Статистика: показов: 2745; добавлено: 29.03.2009; обновлено: 09.04.2013; срок объявления истек: 06.10.2013 (-3857 дн[я,ей] назад).

Последние объявления в этой категории

Похожие объявления